4.15.2013

KIEV TRUNK SHOW F/W 2013-14

Всі, хто не мав можливості своїми очима поглянути на молоде гаряче тіло української моди на Mercedes-Benz Kiev Fashion Days, мали можливість буквально доторкнутись до нього під час KIEV TRUNK SHOW, яке відбулося 13 квітня в Арт-Гелереї Щербенко, що по вулиці Михайлівська 22. Для тих, хто не знає, trunk show - це така штука, яка давно практикується за кордоном, свого роду ярмарок-виставка, призначена для особливих клієнтів, байерів та преси. Все це потрібно для того, аби представники магазинів чи бутиків могли ознайомитись та замовити одяг, перш ніж колекції стануть доступними для громадськості. Важливо, щоб на такому заході були присутні самі дизайнери, адже саме вони можуть найкраще розповісти і показати специфіку одягу, як ідейну, так і матеріальну(тканини, фурнітура), поговорити про можливість коректив у певних моделях чи фасонах, потрібних клієнтові. Невід'ємною частиною є присутність преси, адже медійники зі свого боку роблять все можливе, аби якомога більше людей змогли дізнатись про нові колекції. Подібні заходи практикуються марками, що належать до сфери малого бізнесу. На таких показах часто встановлюються приємні знижки на одяг. Дизайнери також можуть привозити речі зі старих колекцій, аби їх продати. Trunk show можна перекласти як "показ речей зі скрині" (trunk з англ. - скриня), бо дизайнери свій одяг на виставку везуть невеликими партіями, які поміщаються в скриню або чемодан:)

Минулого року дизайнери Mercedes-Benz Kiev Fashion Days влаштовували trunk shows кожен в своїй студії, або ж в магазинах, де продаються. Цього разу всі бренди були зібрані під одним дахом: Yasya Minochkina, Anton Belinskiy, Paskal, Jealousy, RCR Khomenko, Yulia Yefimthuk+, Yana Chaplygina, Ann Kolomoets та IDLE IDOL. Сподіваюсь, такого типу демонстрація одягу стане щосезонною традицією, адже для блогера це особливе задоволення - без "кіпішу" і в спокійній атмосфері роздивитися одяг, поміряти улюблені речі та поспілкуватися з дизайнерами. Виявляється, мода - IS AVAILABLE!

Я в одіозній кепці IDLE IDOL:




Корнер Paskal. Уже впізнавана модницями перфорована шкіра. Цього разу у відливах кольорів епохи рейву:







Обручі та клатч Paskal, взуття з весняно-літньої колекції Yasya Minochkina:



Хтось усамітнився і міряє Yasya Minochkina:)



Корнер Yana Chaplygina та її вулканічна колекція:



Клатчі-маленькі монстрики. За словами Яни, мають великий попит:





Ось ці бюстьє повинні стати справжнім маст-хевом наступної осені. Це мої фаворити! Тему бюстьє, здається, ніхто в Україні серйозно не розробляв. Вибір великий:













Шорти теж круті! Для крутих дівчат!





Принт для колекції розроблявся за особливою креативною технологією. Червона, жовта та чорна фарби змішувались вручну, аби досягти ефекту пульсуючої лави. Все починалось з абсолютно білого полотна. Такі принти застосовані до шерсті, трикотажу й шкіри:



Ще один мій абсолютний фаворит - світшот від Yana Chaplygina!



Була представлена і попередня колекція Яни S/S 2013 “Dark Flower":





Яна Чаплигіна з клієнткою:





Корнер RCR Khomenko:





Сукня з нової колекції:



Яся Хоменко демонструє одяг блогерам:



Блогер Віталій Грушецький (DRESSPECT)



Клієнтка в сукні від RCR Khomenko:





Прийшли гості (блогери Сергій Молодцов і Женя Мартовой):







DRESSPECT спілкується з дизайнеркою Юлією Єфімчук:





Мінімалістичний спорт Yulia Yefimtchuk+ з відбитком офісної класики:



Юля сповідує той стиль, в руслі якого творить:





Martini ROYALE був спонсором дня:





Немає коментарів:

Дописати коментар