3.27.2013

Valery Kovalska showroom at Mercedes Benz Kiev Fashion Days



В рамках Mercedes-Benz Kiev Fashion Days Valery Kovalska організувала шоурум, в якому була представлена ​​нова капсульна колекція під назвою «Black Basic».





Ідея «Black Basic» в тому, що це речі, якими можна обновити базовий асортимент, який вже є у вас в гардеробі, і створити повноцінний красивий образ. Проте кожна одиниця колекції самодостатня і може бути головним, соло елементом.










В капсульній колекції представлено близько 15 одиниць одягу, зокрема сукні, піджаки, штани, реглани, але особливої ​​уваги заслуговують принтовані речі. Валерія Ковальська неодноразово надихалася скульптурою при створенні своїх колекцій, це мистецтво завжди було дуже близьким дизайнерці. І тепер, при створенні капсули використовувався принт скульптури Давида, він займає знакове місце в новій колекції.









У «Black Basic» домінує чорно-біло-сіра гама, з тканин використані різні види шовку, котон, шкіра, високоякісний джерсі. Незмінним залишається улюблений геометрично-асиметричний крій. Колекцію вже можна придбати в pop-up store Валерії Ковальської.

























Нагадаю, що після відновлення бренду Valery Kovalska планується активне його просування як на українському ринку, так і в міжнародному просторі. Повноцінну колекцію S/S 2014 дизайнерка покаже вже наступної осені в декількох країнах, в тому числі і в Україні.





Накопичені знання та досвід, енергія Валерії і давно сформована професійна команда, а також знайомства з ключовими гравцями міжнародного фешн-бізнесу обіцяють бренду Valery Kovalska не просто тріумфальне повернення, а принципово новий виток розвитку з виходом на міжнародний модний ринок.









“Украина или Штаты? Я не привязываю себя ни к какой из стран, – коментує Валерія,
— я много путешествую как по работе над брендом, так и для личных целей. А производство, команда и шоу-рум находятся в Киеве”.

Немає коментарів:

Дописати коментар